Beállítások

A Deeper alkalmazás automatikusan érzékeli, hogy melyik modell van csatlakoztatva az okostelefonhoz / tablethez, és csak az adott modellhez elérhető beállításokat jeleníti meg.

Általános beállítások, amely minden Deeper modell esetén elérhetőek.

  1. Mértékegység, amely lehetővé teszi a mélység és hőmérséklet adatok mértékegységének megváltoztatását. Választhat metrikus (m,°C), angolszász (ft,°F) és Fathom (ftm,°F) mértékegységek között.
  2. Fényerő, mellyel módosítani lehet az okostelefon vagy tablet képernyőjének fényerejét.
  3. Offline térképek funkció, amellyel offline használatra tölthet le térképeket. A térképeket régió és ország szerint rendezheti. Miután a térképet letöltötte a listából, az bármikor elérhető lesz, még akkor is, ha nem rendelkezik internet kapcsolattal.
  4. Fiókok, itt kezelheti személyes fiókbeállításait. Kijelentkezhet vagy bejelentkezhet Facebook vagy Google+ fiókjába. Ne feledje, hogy a fiókból történő kijelentkezéssel minden, nem szinkronizált adat elveszik.
  5. Szimuláció futtatása, bekapcsolja vagy kikapcsolja az alkalmazáson a Demo módot. Amikor a Deeper nem csatlakozik okostelefonhoz vagy tablethez, a főképernyőn jelennek meg a szonár információi.

ⓘ Nyelv (csak iOS) az elérhető nyelvek közül manuálisan választhatja ki az alkalmazás nyelvét. Az Android készülékek automatikusan a telefon nyelvét használják.

Szonár Beállítások: 

  1. Amikor több eszközt használ, vagy több Deeper eszköz is van az Ön közelében, a Deeper kezelése beállításban kiválaszthatja, hogy melyik Deeper eszközt szeretné csatlakoztatni.
  2. A Szonár mód különböző horgászmódok közül választhat: Szárazföldi horgászat, Csónak, Lékhorgászat, Etetőhajó, Csak a szkennelés megjelenítése, Csak szkennelés (GPS nélkül). Ez a beállítás a Deeper START eszközön nem érhető el.
  3. A frekvencia beállításban két üzemi frekvencia közül választhat. A különböző frekvenciák különböző szkennelési részletességet és szonár-sugár szélességet kínálnak (széles vagy keskeny sugár). Ez a beállítás a Deeper START eszközön nem érhető el.
  4. Képernyő szín mód a szonár adatok megtekintésére használt legkényelmesebb színpaletta választható ki a környezet, a körülmények és a napszak függvényében. A Klasszikus színpaletta mellett két másik lehetőség közül lehet választani - Nappali vagy Éjszakai - amellyel a kiválaszthatja a legjobb betekintést, süssön akár hét ágra a nap (Nappali mód) vagy legyenek gyenge fényviszonyok (Éjszakai mód). Ez a beállítás a Deeper START eszközön nem érhető el
  5. A Függőleges kapásjelző segítségével a szonár által küldött és a Deeper által fogadott jelek intenzitása látható. Ez a beállítás ki-, illetve bekapcsolható. Ez a beállítás a Deeper START eszközön nem érhető el.
  6. Az Éjszakai horgászat funkciót éjszaka vagy gyenge fényviszonyok mellett célszerű bekapcsolni. A Deeper START eszközön azonnal aktiválható, míg a Deeper PRO, PRO+, CHIRP+  és 3.0 modelleken először Deeper Night Fishing tokra kell cserélni a standard tokot. Az Éjszakai Horgászat módban aktivált villogó fény csak átlátszó tokon keresztül látható.
  7. A Mélység riasztás funkcióval a hangjelzések, amelyeket akkor ad ki a készülék, ha a Deeper által érzékelt medermélység a megadott tartományban van, ki vagy be kapcsolhatók,
  8. A Hal-riasztás funkcióval kapcsolhatja ki vagy be azokat a hangjelzéseket, amelyeket a Deeper akkor ad, amikor halat érzékel.
  9. A Hal-mélység címkékkel a hal ikonok fölött megjelenő mélység adatok kapcsolhatók ki vagy be. Megadható, hogy a víz felszíntől vagy a medertől számítsa a távolságot az alkalmazás.

Kézikönyv a 3.0, PRO, PRO+ és a CHIRP+ modellek használati utasítását, valamint az Ügyfélszolgálat elérhetőségét tartalmazza.
Alkalmazás az aktuálisan telepített alkalmazásverziót mutatja. A legjobb teljesítmény elérése érdekében mindig a legfrissebb verziót használja!