Deeper komanda

Ar ieškote testuotojų?

Nesvarbu, ar esate profesionalus žvejys ar žvejys mėgėjas, jei norite testuoti mūsų programėlės funkcionalumus, susisiekite su mumis el. paštu support@deeper.eu (mailto:support@deeper.eu) Žvejybos srities žinovų nuomonė apie Deeper produktus mums labai svarbi.

Per kiek laiko galiu tikėtis sulaukti atsakymo į savo užklausą?

Paprastai į klientų užklausas atsakome per vieną darbo dieną. Jei parašėte mums savaitgalį ar šventinę dieną, susisieksime su jumis kitą darbo dieną.

Esu influenceris / žurnalistas, norėčiau platinti informaciją apie Deeper produktus internete. Kur galiu kreiptis?

Džiaugiamės, kad domitės mūsų produktais! Dėl tolesnio bendradarbiavimo susisiekite su Deeper marketingo skyriumi el. paštu marketing@deeper.eu (mailto:mrketing@deeper.eu).

Norėčiau tapti Deeper pardavimų partneriu. Kur galiu kreiptis?

Jei norite tapti Deeper pardavimų partneriu, užpildykite šią formą (https://deepersonar.com/global/all/partnership) arba susisiekite su mumis el. paštu sales@deeper.eu (mailto:sales@deeper.eu).

Kaip galiu su jumis susisiekti iškilus problemoms?

Jei susidūrėte su problemomis naudodamiesi Deeper sonaru, būtinai susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo skyriumi – padarysime viską, kad jums padėtumėme. Su mumis galite susisiekti šiais būdais: - Užpildyti užklausą (https://deepersonar.com/lt/lt_lt/support/ticket/create) mūsų internetiniame puslapyje - Parašyti privačią žinutę Deeper Facebook paskyroje - Susisiekti gyvu pokalbiu (chat) - Susisiekti el. paštu support@deeper.eu (mailto:support@deeper.eu) - Susisiekti telefonu +370 ...

Užpildžiau užklausos formą, tačiau niekas su manimi nesusisiekė

Apgailestaujame, kad taip nutiko! Patikrinkite skyrių „šlamštas“ – gali būti, kad ten nuėjo mūsų laiškas.

Esu žvejys ir kuriu turinį socialiniuose tinkluose. Ar galiu kurti turinį apie Deeper produktus ir tikėtis paramos

Džiaugiamės, kad norite tapti Deeper komandos dalimi. Jei norite kurti turinį socialiniuose tinkluose apie Deeper produktus, dalyvaukite Deeper ambasadorių programoje. Reikiamą informaciją apie šią programą rasite paspaudę ant šios nuorodos: https://deepersonar.com/us/en_us/explore/deeper-heroes Jei turite daugiau klausimų, susisiekite su mumis el. paštu support@deeper.eu (mailto:support@deeper.eu)