De levensduur van uw product verlengen

• Zorg ervoor dat u altijd de laatste versie van de Deeper App heeft. Als u niet zeker bent of u over de laatste versie van de app beschikt, gaat u naar de Google Play Store of App Store om te zien of er een nieuwe versie van de Deeper App beschikbaar is.
  • Als u beschikt over de laatste versie van de app zal deze automatisch de firmware van uw Deeper Sonar updaten wanneer u verbinding maakt met uw Deeper. De batterij van uw Deeper dient voor meer dan 50% opgeladen te zijn om de firmware te updaten.
  • Alle Deeper Sonars beschikken over een lithium-polymeer-batterij. Het regelmatig opladen van deze batterijen verlengt hun levensduur. We raden aan om uw PRO, PRO+, CHIRP+ of START minstens één keer per 6 maanden op te laden. De Deeper 3.0 dient elke 2 maanden opgeladen te worden, ook als u hem niet gebruikt.
  • Bewaar uw apparaat op een schone, droge plek. Een temperatuur tussen 16 °C - 22 °C (62 °F - 72 °F) is ideaal. Laat uw Deeper niet voor langere tijd achter op een zeer warme of koude plek.
    De behuizing van de PRO, PRO+, CHIRP+ en 3.0 dient altijd goed vastgeschroefd te zijn (de waterdichtheidsmarkeringen moeten uitgelijnd zijn).
  • Bescherm uw Deeper tegen fysieke schade, laat hem niet op de grond vallen of op rotsen, etc. Een harde klap tijdens het neerkomen kan uw sonar onherroepelijk beschadigen.

Reinigen

• Reinig uw Deeper met een zachte doek.
  • Is uw Deeper erg vies, maak hem dan schoon met een vochtige doek met water of met een oplossing met een mild schoonmaakmiddel.
  • Gebruik geen schuurspons of schuurmiddel, of oplosmiddelen zoals alcohol of benzeen om uw Deeper te reinigen. Dit kan het oppervlak van uw Deeper beschadigen.
  • U kunt de watersensoren (de twee metalen pinnen op de Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ en 3.0) reinigen door ze hard te schrobben met een spons. U kunt indien nodig een middel om elektrische contactpunten te reinigen gebruiken.