Технічне обслуговування

Подовження терміну роботи пристрою

·       Завжди перевіряйте оновлення додатка Deeper. Якщо ви не впевнені щодо актуальності версії на вашому пристрої, перевірте наявність нової у Google Play Store або App Store.
·       Остання версія додатка автоматично оновить програмне забезпечення ехолота Deeper при підключенні до нього. Для оновлення програмного забезпечення ехолота акумулятор має бути заряджений не менше, ніж на 50%.
·       Усі ехолоти Deeper живляться від літій-полімерних акумуляторів. Регулярне заряджання продовжує термін їхньої експлуатації. Рекомендуємо заряджати ехолоти PRO, PRO+, CHIRP+ та START принаймні один раз на півроку. Ехолот Deeper 3.0            слід заряджати кожні 2 місяці, навіть якщо ви не використовуєте його.
·       Зберігайте пристрій у чистому, сухому місці. Ідеальною температурою зберігання є 16°C – 22°C. Не залишайте ехолот Deeper у дуже гарячому або дуже холодному місці на тривалий час.
·       Верхня кришка ехолотів Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ та 3.0 завжди повинна бути щільно закручена (мітки «Water» і «Proof» мають співпадати).
·       Захищайте ехолот Deeper від фізичних пошкоджень — не кидайте його на землю чи каміння. Сильні удари можуть непоправно пошкодити ехолот.

Очищення

·       Протирайте ехолот Deeper м'якою ганчіркою.
·       Якщо ехолот Deeper сильно забрудниться, почистіть його ганчіркою, змоченою водою або слабким розчином мийного засобу.
·       Не використовуйте для очищення ехолота жодні шліфувальні матеріали або порошки для чищення, або розчинники, такі як спирт або бензол, оскільки це може пошкодити поверхню пристрою.
·       Датчики води (два металеві контакти у нижній частині ехолотів Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ та 3.0) можна очистити за допомогою губки. За необхідності можна скористатися очисником для електронних контактів.