Kaip užtikrinti gerą ryšį naudojant Deeper sonarą su RC valtimi?

Jei susiduriate su ryšio diapazono problemomis, išjunkite savo telefone mobiliuosius duomenis, kurie gali trikdyti Wi-fi ryšį. Taip pat svarbu išjungti Wi-fi Asistentą (iOS) ir Smart network switch (Android) funkcijas, kurios automatiškai atjungia Deeper Wi-fi ryšį.

Tačiau svarbu turėti omenyje, kad Deeper sonaras nėra pritaikytas naudojimui iš RC valčių. Naudojant Deeper sonarą iš RC valties, ryšio trikdžiai neišvengiami, ypač jei RC valtis naudoja 2.4 GHz dažnį. Jei jūsų RC valtis turi radijo trikdžių mažinimo funkciją, rekomenduojame ją įjungti.  

Keli patarimai, kaip pagerinti ryšį, naudojant Deeper sonarą iš RC valties:

  • Pritvirtinkite Deeper sonarą taip, kad Deeper sonaras būtų paniręs iki pusės (kad vanduo nebūtų pakilęs virš sonaro tarpinės).
  • Užtikrinti sonaro stabilumą, mes rekomenduojame naudoti Deeper sonaro laikiklį jaukinimo laiveliui.
  • Kai naudojate Deeper sonarą iš RC valties, numatykite lėtesnį greitį, siekiant išvengti, kad Deeper sonaras nepanirtų po bangomis ir neprarastų ryšio.
  • Laikykite valties pultelį kuo toliau nuo telefono, kad išvengtumėte trukdžių.
  • Esant galimybei, pabandykite skirtingus RC valties valdymo pultus, nuo kurių irgi priklauso ryšio kokybė. Naudokite AFHSS ar kitą radijo trikdžių mažinimo sistemą naudojantį valdymo pultą.