Kur galiu pažiūrėti savo sukurtus batimetrinius žemėlapius?

Batimetrinius žemėlapius galite kurti naudodami Valties arba Kranto GPS režimą. Naudodami vieną iš šių režimų, ekrane matysite ir skenuojamą dugną, ir kuriamą batimetrinį žemėlapį.

Batimetriniai žemėlapiai Fish Deeper programėlėje

Norėdami atsidaryti sukurtus batimetrinius žemėlapius, Fish Deeper programėlėje atidarykite skiltį Istorija ir paspauskite ant norimos peržiūrėti sesijos. Dešinėje pusėje pamatysite skenavimo duomenis, kairėje – batimetrinį žemėlapį.

Turėkite omenyje, kad tos pačios vietos batimetriniai žemėlapiai automatiškai susikombinuoja, jungdamiesi į vientisą žemėlapį net ir tada, jei skenuojate tą patį ežerą skirtingomis dienomis.

Kaip grįžti prie anksčiau sukurtų batimetrinių žemėlapių?

Jei norite tęsti anksčiau pradėtą kurti batimetrinį žemėlapį, turie pasirinkti tokį patį režimą, kurį naudojote prieš tai (Valties arba Kranto GPS). Žvejybos režimus rasite Fish Deeper programėlėje dešinėje pusėje esančiuose nustatymuose.

Pasirinkę žvejybos režimą ir pradėję naują skenavimo sesiją, kairėje ekrano pusėje pamatysite batimetrinį žemėlapį, sukombinuotą iš skirtingomis dienomis nuskenuotų vandens telkinio vietų. Jūsų telefono/planšetės GPS turi būti įjungtas.

Norint peržiūrėti anksčiau sukurtus batimetrinius žemėlapius Fish Deeper programėlėje, reikia, kad šie žemėlapiai būtų išsaugoti telefono atmintyje. PILKA spalva pažymėtos sesijos yra rodiklis, kad sesijos nėra išsaugotos telefono atmintyje. Norėdami sesijas parsisiųsti į telefono atmintį, ant jų paspauskite. Žalia varnele pažymėtas debesies simbolis rodo, kad sesija išsaugota telefono atmintyje ir galite ją peržiūrėti pačioje programėlėje. Telefono atmintyje neišsaugotas sesijas taip pat visuomet galite peržiūrėti Fish Deeper tinklapyje.

Batimetrinių žemėlapių peržiūra Fish Deeper tinklapyje

Norėdami peržiūrėti savo sukurtus batimetrinius žemėlapius Fish Deeper tinklapyje, turite būti įsitikinę, kad žemėlapiai sinchronizavosi su mūsų serveriais. Sinchronizuotus batimetrinius žemėlapius galėsite matyti Fish Deeper tinklapyje.

Prie Fish Deeper tinklapio turite jungtis naudodami savo Deeper paskyros duomenis (tuos pačius, kuriuos naudojate Fish Deeper programėlėje). Papildomai registracija nereikalinga.