Algemene Vragen

Werkt de Deeper sonar / autopilot / handmatige besturing tot 400 m? Heb ik een aparte range extender nodig?

De Deeper Quest kan een bereik tot 400 meter realiseren, dit geldt voor handmatige besturing, autopilot en sonarfuncties. In de afstandsbediening is een robuuste range extender geïntegreerd. De radiotechnologie van zowel de controller als de voerboot is specifiek ontwikkeld voor een groter bereik. Er zijn geen aparte range extenders nodig om de sonar of autopilot binnen het bereik van 400 meter te gebruiken - je hebt het vanaf het begin tot je beschikking.

Wordt de bedrijfstijd van 7 uur van de Deeper Quest bereikt met beide batterijen, of met slechts één batterij?

De bedrijfstijd van 7 uur van de Deeper Quest wordt bereikt met beide batterijen in het apparaat. Ze zijn beide altijd nodig om de Quest en andere functies te activeren.

Kan ik de Deeper Quest gebruiken met hetzelfde app-account als ik al een Deeper Sonar of FishDeeper Premium (of beide) heb? Heb ik toegang tot mijn eerdere sonar-dieptekaarten en Premium kaarten binnen hetzelfde account?

Ja, als je al een Deeper Sonar of FishDeeper Premium of beide hebt, kun je de Deeper Quest gebruiken met hetzelfde app-account. Met je bestaande account kun je de Deeper Quest naadloos integreren en heb je toegang tot je eerdere sonar-dieptekaarten en alle Premium kaarten die aan je account zijn gekoppeld. Geniet van het gemak van het beheer van al je Deeper-apparaten onder één account

Hoe presteert de Deeper Quest onder moeilijke weersomstandigheden (hoge golven, wind, enz.)?

Bij het ontwikkelen en uitvoerig testen van de Quest hebben we een combinatie van romp ontwerp, gewicht en afmetingen bereikt die zorgt voor uitstekende hydrodynamica, snelheid, stuurkwaliteit en stabiliteit, zelfs in zware weersomstandigheden. Bovendien is de Deeper Quest uitgebreid met een co-pilootfunctie. Traagheidsmeetsensoren en co-pilootalgoritmen regelen het vermogen van elke motor afzonderlijk en passen voortdurend het toerental van elke motor aan om recht en soepel varen te garanderen....