Všeobecné Otázky

Sonar Deeper, autopilot a ruční ovládání fungují až do 400 m? Potřebuji samostatné zařízení Range Extender?

Sonar Deeper Quest má dosah až 400 metrů, což platí pro funkce ručního ovládání, autopilota a sonaru. V dálkovém ovladači je integrován spolehlivé zařízení Range Extender. Rádiová technologie ovladače i zavážecí loďky je navržena tak, aby poskytovala rozšířený dosah. K využití sonaru nebo autopilota v dosahu 400 metrů není třeba žádných samostatných zařízení Range Extender – máte je k dispozici ve výchozím stavu.

Je 7hodinový provoz sonaru Deeper Questu dosažen s oběma bateriemi nebo jen s jednou?

Sedmihodinová výdrž sonaru Deeper Quest je dosažena s oběma vloženými bateriemi. Pro napájení sonaru Quest a dalších funkcí jsou vždy zapotřebí obě.

Jak se bude sonar Deeper Quest chovat v obtížných povětrnostních podmínkách (silné vlny, vítr atd.)?

Během vývoje a rozsáhlého testování zavážecí loďky Quest jsme dosáhli kombinace designu trupu, hmotnosti a velikosti, která poskytuje vynikající hydrodynamiku, rychlost, kvalitu ovládání a stabilitu i za drsných povětrnostních podmínek. Zavážecí loďka je navíc rozšířena o funkci druhého pilota. Inerciální měřicí snímače a algoritmy druhého pilota řídí výkon každého motoru zvlášť a neustále upravují otáčky každého motoru, aby byla zajištěna přímá plynulá plavba. Tato funkce poskytuje přesné ruční...

Mohu sonar Deeper Quest používat se stejným účtem aplikace, pokud již vlastním sonar Deeper nebo FishDeeper Premium (nebo obojí)? Budu mít v rámci stejného účtu přístup ke svým předchozím sonarovým mapám hloubek a mapám Premium?

Ano, pokud již vlastníte sonar Deeper nebo FishDeeper Premium (případně obojí), můžete sonar Deeper Quest používat se stejným účtem. Váš stávající účet vám umožní bezproblémovou integraci sonaru Deeper Quest a poskytne vám přístup k předchozím sonarovým mapám hloubek i ke všem mapám Premium, které jsou s vaším účtem spojeny. Všechna zařízení Deeper můžete spravovat pod jedním účtem.