Deeper sonaras neprisijungia prie programėlės („Deeper atjungtas“ klaidos pranešimas)

1 ŽINGSNIS. Patikrinkite, ar jūsų Deeper Wi-fi ryšys figūruoja jūsų telefono Wi-fi tinklų sąraše ir prie jo prisijunkite.

Jei nepavyksta prisijungti prie Deeper Wi-fi signalo, pabandykite atlikti šiuos žingsnius:

  1. Patikrinkite, ar Deeper sonaras skleidžia Wi-fi signalą, kai kraunasi:
  • Įdėkite Deeper sonarą krautis. Jei kraunant sonarą nešviečia lemputė, skaitykite šį straipsnį
  • Atidarykite Wi-fi tinklus savo telefone
  • Suraskite Deeper Wi-fi tinklą  ir prisijunkite prie jo. Jei nematote Deeper Wi-fi tinklo, susisiekite su Deeper klientų aptarnavimo skyriumi.

Pastaba: Prisijungę prie savo Deeper sonaro, galite pamatyti  prierašą Nėra interneto ryšio (an. „no internet connection“). Nesirūpinkite, tai visiškai normalu. Ši prierašas reiškia, kad jūsų mobilaus įrenginio Wi-fi jungtis naudojama prisijungti prie Deeper sonaro, o ne prie interneto. Jei jungiantis prie Wi-fi tinklo, jūsų prašoma suvesti slaptažodį, suveskite: 12345678

  1. Patikrinkite, ar sonaras skleidžia Wi-fi signalą vandenyje:
  • Įdėkite Deeper sonarą į vandenį (puodelį/kibirą/kriauklę)
  • Atidarykite Wi-fi tinklus savo telefone
  • Suraskite Deeper Wi-fi tinklą  ir prisijunkite prie jo. Jei nematote Deeper Wi-fi tinklo, susisiekite su Deeper klientų aptarnavimo skyriumi.

Pastaba: Jei Deeper sonaras neskleidžia Wi-fi signalo vandenyje, gali būti, kad jo vandens kontaktai apsinešę arba purvini. Nuvalykite sonaro vandens kontaktus ir pamėginkite prisijungti iš naujo. Kontaktus galite nuvalyti kempine ir alkoholiu arba WD-40 skysčiu.

2 ŽINGSNIS. Pasirinkite reikiamus telefono parametrus ir prisijunkite prie Fish Deeper programėlės.

Jei jūsų Deeper sonaras skleidžia Wi-fi, t.y. tarp Wi-fi tinklų matote Deeper Wi-fi signalą, išjunkite telefono mobiliuosius duomenis, atidarykite Fish Deeper programėlę ir turėtumėte sėkmingai prisijungti prie sonaro. Jei programėlė prašo prieigos prie jūsų buvimo vietos informacijos, sutikite, nes kitu atveju negalėsite prisijungti. Jei atidarę Fish Deeper programėlę, galite matyti baterijos lygį arba pranešimą „per seklu per gilu“, vadinasi, prisijungimas prie Deeper sonaro sėkmingas.

Jei atidarius Fish Deeper programėlę, pasirodo pranešimas „Deeper atjungtas“, perinstaliuokite programėlę, perkraukite telefoną ir mėginkite prisijungti iš naujo. Jei prisijungimas vis tiek nesėkmingas, pamėginkite atlikti šiuos žingsnius:

  1. Pasirinkite reikiamus telefono parametrus:
  • iOS vartotojams. Atsidarykite telefono/planšetės nustatymus, tada mobilių duomenų nustatymus, eikite į ekrano į apačią ir išjunkite Wi-fi asistento (WiFi assist) funkciją.
  • Android vartotojams. Atsidarykite telefono/planšetės Wi-fi nustatymus ir išjunkite Smart Network switch/Wi-fi+/Auto network switch funkcijas, jei tokios yra jūsų telefone.
  1. Jei anksčiau jūsų Deeper sonaras buvo naudojamas su kitu telefonu/planšete, gali būti, kad tas prietaisas „vagia“ Wi-fi signalą. Įsitikinkite, kad Deeper Wi-fi signalas išjungtas ant visų kitų šalia esančių prietaisų.
  2. Įsitikinkite, kad Fish Deeper programėlei suteiktas leidimas naudoti jūsų mobiliuosius duomenis ir prieiga prie jūsų buvimo vietos. Tai galite patikrinti atsidarę telefono nustatymus > programėlės nustatymus ir ten susiradę Fish Deeper programėlę.
  3. Jei savo telefone/planšetėje naudojate VPN, nuo jo atsijunkite. Jei nežinote, kad yra VPN, greičiausiai juo nesinaudojate.

Atlikę šiuos keturis žingsnius, pamėginkite prie sonaro prisijungti iš naujo. Visuomet pirmiausiai prie Deeper Wi-fi signalo bandykite jungtis per Wi-fi tinklus ir tik po to per pačią Fish Deeper programėlę. Jungiantis prie Deeper sonaro, sonaras turi krautis arba būti įdėtas į vandenį.

Galiausiai, bandykite prie sonaro prisijungti su kitu telefonu ar planšete, jei turite tokią galimybę.

Jei šie patarimai nepadėjo, susisiekite su klientų aptarnavimo skyriumi el. paštu support@deeper.eu.