Bendri Klausimai

Ar Deeper sonaras/autopilotas/rankinis valdiklis veikia iki 400 m atstumu? Ar man reikia atskiro ryšio stiprintuvo.

Deeper Quest ryšio diapazonas siekia iki 400 m – tai galioja rankiniam valdymui, autopilotui ir sonaro veikimui. Nuotoliniame valdiklyje yra integruotas galingas ryšio stiprintuvas. Valdiklio ir jaukinimo laivelio radijo bangų technologija specialiai sukurta tokiam atstumui. Sonarui ir autopilotui naudoti 400 m atstumu nereikia jokio papildomo ryšio stiprintuvo.

Ar 7 valandas veikia abi Deeper Quest baterijos, ar tik viena.

Deeper Quest gali veikti iki 7 valandų su abiem baterijomis. Quest maitinimui ir funkcionavimui visada būtinos abi baterijos.

Ar galiu Deeper Quest naudoti su ta pačia programėlės paskyra, kurią naudoju savo Deeper sonarui ar FishDeeper Premium prenumeratai (arbe abiem)?

Taip, Deeper Quest galite naudoti su ta pačia programėlės paskyra, jei jau turite Deeper sonarą ar FishDeeper Premium prenumeratą arba abiem atvejais. Galėsite sklandžiai integruoti Deeper Quest išlaikydami prieigą prie visų ankstesnių sonaro skenavimų ir Premium žemėlapių, susijusių su jūsų paskyra. Patogiai tvarkykite visus savo Deeper įrenginius ir duomenis vienoje paskyroje!

Kaip Deeper Quest veiks esant sudėtingoms oro sąlygoms (bangos, vėjas ir pan.)?

Kurdami ir atlikdami išsamius Quest testavimus, pasiekėme tokį korpuso dizainą, svorį ir dydį, kuris užtikrina puikią hidrodinamiką, greitį, vairavimo kokybę ir stabilumą net ir atšiauriomis oro sąlygomis. Be to, „Deeper Quest“ turi papildomus pagalbinio pilotavimo algoritmus. Inerciniai matavimo jutikliai ir algoritmai kontroliuoja kiekvieno variklio galią atskirai ir nuolat reguliuoja kiekvieno variklio sukimus, kad būtų užtikrintas tiesus ir sklandus plaukimas. Ši funkcija užtikrina tikslų ra...