Întreținere

Prelungirea duratei de viață a produsului

·       Asigurați-vă că Aplicația Deeper este întotdeauna actualizată. Dacă nu sunteți sigur că ați instalat cea mai recentă versiune, vizitați Magazinul Google Play sau App Store pentru a verifica dacă există o versiune mai nouă pentru Aplicația Deeper.
·       După ce ați instalat cea mai recentă aplicație, aceasta va actualiza automat firmware-ul sonarului Deeper atunci când vă conectați la acesta. Sonarul Deeper trebuie să aibă acumulatorul încărcat de peste 50% pentru actualizările de firmware.
·       Toate sonarele Deeper sunt alimentate cu un acumulator litiu-polimer, iar încărcarea regulată a acestor acumulatori prelungește durata de viață a acestora. Vă recomandăm să încărcați modelele PRO, PRO+, CHIRP+ și START cel puțin o dată la 6 luni. Modelul Deeper 3.0 trebuie să fie încărcat cel puțin o dată la 2 luni, chiar dacă nu îl utilizați.
·       Depozitați dispozitivul într-un loc curat, fără umezeală. Se recomandă o temperatură de 16°C-22°C (62°F - 72°F), iar sonarul Deeper nu trebuie lăsat într-un loc foarte cald sau foarte rece pentru perioade lungi de timp.
·       Capacul superior al modelelor Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ și 3.0 trebuie să fie întotdeauna strâns înșurubat (Marcajele de etanșeitate trebuie să se potrivească).
·       Vă rugăm să protejați corpul sonarului Deeper de deteriorare fizică - nu-l loviți de pământ sau pietre etc. Impactele fizice puternice pot deteriora sonarul în mod ireparabil.

Curățare

·       Curățați sonarul Deeper cu o pânză moale.
·       Dacă sonarul Deeper este excesiv de murdar, curățați-l cu o pânză înmuiată în apă sau o soluție pe bază de detergent slab.
·       Nu utilizați niciun fel de burete abraziv sau praf de curățare sau vreun solvent precum alcoolul sau benzenul, pentru curățarea sonarului Deeper, întrucât acest lucru va deteriora suprafața sonarul Deeper.
·       Curățarea senzorilor acvatici (cele două punct metalice ale modelelor Deeper PRO, PRO+, CHIRP+ și 3.0) poate fi realizată prin frecarea intensă a acestora cu un burete. Dacă este cazul, puteți utiliza o soluție de curățare pentru contact electronic.