Prisijungimas prie mobiliojo įrenginio

Išmanus sonaras įsijungia automatiškai Sonaras Deeper Start neturi įjungimo mygtuko. Jis įsijungia automatiškai kai atsiduria vandenyje arba yra prijungiamas prie energijos šaltinio (kai kraunama sonaro baterija).

Ištrauktas iš vandens ar atjungtas nuo krovimo kabelio, sonaras išsijungia ir tausoja energiją baterijoje. Niekada nedėkite vandenin prie įkrovos kabelio prijungto sonaro, nes prietaisas gali nepataisomai sugesti.

Prijunkite prie mobiliojo įrenginio su Android sistema
Jei naudojatės išmaniuoju telefonu ar planšete su operacine sistema Android:
– Įjunkite sonarą – prijunkite jį prie USB jungties arba įdėkite vandenin.
– Mobiliojo įrenginio nustatymuose (angl. Settings) įjunkite Wi-Fi ryšį
– Rodomame Wi-Fi įrenginių sąraše suraskite Deeper Start ir aktyvinkite jį

Mobiliojo įrenginio nustatymuose, šalia sonaro Wi-Fi jungties galite matyti įspėjimą apie neveikiantį internetą (angl. Internet may not be available). Taip ir turėtų būti, nes mobilusis įrenginys prisijungė prie sonaro, o ne prie interneto.

Prijunkite prie iPhone, iPad ar iPod (Apple iOS)


Jei naudojatės išmaniuoju iPhone, iPad ar iPod su operacine sistema Apple iOS:
– Įjunkite sonarą – prijunkite jį prie USB jungties arba įdėkite vandenin.
– Mobiliojo įrenginio nustatymuose (angl. Settings)
– pirmiausia atverkite Mobile Data ir išjunkite Wi-Fi Assist funkciją. Tai svarbu, nes neišjungus šios funkcijos, sonaro ryšys gali būti nestabilus.
– Po to, mobiliojo įrenginio nustatymuose įjunkite Wi-Fi ryšį.
– Rodomame Wi-Fi įrenginių sąraše suraskite Deeper Start ir aktyvinkite jį.

Mobiliojo įrenginio nustatymuose, šalia sonaro Wi-Fi jungties galite matyti įspėjimą apie neveikiantį internetą (angl. No Internet Connection). Taip ir turėtų būti, nes mobilusis įrenginys prisijungė prie sonaro, o ne prie interneto.

Sonarą galite išbandyti namuose, tačiau skenuoti greičiausiai nepavyks.

Būdami namie galite sonarą įdėti į žuvų akvariumą, puodelį, vonią ar balutę, taip jį įjungti ir net prijungti prie mobiliojo įrenginio, tačiau greičiausiai matysite tuščią ekraną ir žinutę Per seklu arba per gilu (angl. Too shallow or too deep)
Taip ir turėtų būti! Deeper Start yra jautrus hidrolokatorius, sukurtas skenuoti atviruose natūraliuose vandens telkiniuose: upėse, ežeruose, jūrose. Mažuose ir sekliuose vandenyse sonaro signalai atsispindi nuo pernelyg arti esančių paviršių ir sonaras nepritaikytas juos tinkamai interpretuoti. Tiesiog išbandykite jį tikrose
žvejybos vietose!