Kaip pasiekti didžiausią galimą atstumą naudojant Deeper ryšio stiprintuvą?

1.    Lėtai traukite Deeper sonarą atgal. Jei traukiant jis panirsta po vandeniu, ryšys gali nutrūkti. 
2.    Jei naudojate sonarą su masalo valtimi, geriau naudoti Deeper sonarui skirtą laikiklį masalo valčiai.
3.    Nelaikykite išmaniojo telefono ant žemės. Užtikrinti geram ryšiui, naudokite išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio trikojį, taip pat Deeper ryšio stiprintuvo priedėlį. Įsitikinkite, kad ryšio stiprintuvas yra vertikalioje padėtyje, o jo nugarėlė nukreipta į Deeper sonarą. 
4.    Pasirinkite tinkamus išmaniojo telefono nustatymus: 

  • "Apple iOS" - išjunkite "Mobile data" ir "WiFi assist". Norėdami rasti "WiFi assist", eikite į "Settings" (Nustatymai) -> "Mobile/Cellular data" (Mobilieji duomenys) -> Slinkite žemyn iki pat apačios.  
  • "Android" - Išjunkite "Mobiliuosius duomenis". Ieškokite "WiFi nustatymai" vieno iš šių nustatymų "Išmanusis tinklo perjungimas" / "WiFi+" / "Automatinis tinklo perjungimas" / "Adaptyvusis WiFi" ir, jei radote, jį išjunkite.  

5.    Naudokite tinkamą sonaro tvirtinimo varžto padėtį, jei užmetate jį su meškere. Žvejodami nuo kranto, naudokite apatinę padėtį. Kai žvejojate nuo tilto ar prieplaukos (aukštesnėje vietoje) - naudokite vidurinę tvirtinimo padėtį. 
6.    Jei ant metalinių vandens kontaktų, esančių sonaro apačioje, matosi korozija arba pakitusi spalva, nuvalykite juos šiurkščia kempine.  
7.    Jei naudojate telefono dangtelį, nuimkite jį. 
8.    Venkite stovėti arti metalinių daiktų. 

Išsamesnį paaiškinimą rasite čia.