Kokios yra Deeper sesijų saugojimo galimybės (sinchronizavimas vs nuotolinė prieiga prie duomenų)?

Egzistuoja 2  Deeper duomenų saugojimo galimybės: duomenų sinchronizavimas (duomenys ir saugojami jūsų telefone, ir perkeliami į mūsų serverį/debesį) ir nuotolinė prieiga prie duomenų (duomenys saugojami tik mūsų serveryje/debesyje).

Duomenų sinchronizavimas. Duomenis (skenavimo sesijas ir žemėlapius) galite matyti prisijungę prie savo Deeper paskyros Fish Deeper programėlėje ant savo ar bet kokio kito iOS ar Android įrenginio, kuriame įrašyta Fish Deeper programėlė. Taip pat sinchronizuotus savo duomenis galite matyti Fish Deeper tinklapyje.

Nuotolinė prieiga prie duomenų (skenavimo sesijos ir žemėlapiai išsaugoti tik mūsų serveryje/debesyje). Jei duomenis esate išsaugoje tik mūsų serveryje, negalėsite jų iškart pasiekti savo ar kitame iOS ar Android įrenginyje. Jei progarmėlėje norite atsidaryti tik mūsų serveryje išsaugotas sesijas, pirmiausia sesijas turite parsisųsti iš mūsų serverio: tą galite padaryti Fish Deeper programėlėje atsidarę skiltį Istorija ir paspaudę ant oranžinio debesies su rodykle. Tik serveryje išsaugotus duomenis visada galima pasižiūrėti Fish Deeper tinklapyje.

Sinchronizuotus duomenis matysite atsidarę skiltį Istorija. Duomenys, kurie išsaugoti tik mūsų serveryje (nuotolinė prieiga) taip pat matysite Istorijoje, tačiau jie bus pažymėti pilka spalva (žr. žemiau pateiktą pavyzdį).

 

Visi jūsų duomenys (skenavimo sesijos ir žemėlapiai) automatiškai yra išsaugomi ir mūsų serveryje, ir jūsų telefone. Jei norite, kad jūsų sesijos būtų išsaugotos tik mūsų serveryje, t.y.jei norite, kad sesijos neužimtų telefono atminties, paspauskite ant norimos sesijos ir pasirodžius langeliui Šalinti sesiją paspauskite Šalinti tik iš programėlės. Ištrynę sesiją iš programėlės, ją visuomet galėsite matyti Fish Deeper tinklapyje. Iš programėlės ištrintą sesiją taip pat matysite Fish Deeper programėlės skiltyje Istorija. Norėdami iš naujo atsisiųsti iš programėlės ištrintą sesiją atgal į telefoną, turėsite paspausti ant oranžinio debesies su rodykle.